Nem is tudom miért lett kedvem megint, h itt legyek. Talán azért mert régen voltam itt és lehet , h újra szorakoztat majd ez az egész irogatosdi (nem is ósdi). Na meg, h nagy változások járnak errefelé is meg másfelé is. Amikor az ember folyamatosan azt hallja h változások így meg úgy, aztán sehol semmi meg senki, akkor tényleg olyan helyet keres ahol történik is valami. Én Kétpúpú teve lettem itt, fenntartva magamnak a jogot és a lehetőséget is megosztom. Nos ez az igazi marketing demokrácia.
Na de "hellokarácsony". Mondom a menüt napokra lebontva a helyszíneket nem pontosítom:
24-e dél 12 óra: lightos reggeli, minden finomság ami a frigóban van és nem következő napok nyersanyaga és persze hú de jó, h 1üt reggelizünk délbe, csak úgy mintha szabin lennénk, ezért aztán mindent bele. Csak az étkezés idejét írom:48 perc
24-e este 17 óra ez megvétózhatatlan:, halászlé, rántott halak, burgonyasaláta, három féle hagymával egy nappal előre elkészítve. Bejgli. Pálinka, bor.
25-e reggeli 13 órai kezdettel: Meleg szendvics hegyek, piaci savanyúságok, pálinka, sok ananászlé
25-e est ebéd a barátokkal: Töltött káposzta, kolbásszal füstölt csülökkel (2kg húsból). Bejgli. Pálinka, meleg puncs, sör, bor, ásványvíz.
26-a reggel 11 óra: kocsonya (erre én 5, azaz öt pontot adtam), libamáj lilahagymával, kolbász, frissen sütött kenyér. Pálinka, sör.
26-a ebéd 14 óra (nem semmi emésztési idő): Húsleves húsgombóccal, zöldségtállal. Véres hurka, májas hurka, sültkolbász, krumplipüré. Ecetes uborka, ecetes paprika. Sajtos pulykamell basemal mártásban. Sültkripli. Sör. Pálinka. Sima víz.
26-a est 21 óra: A déli disznótoros végleges megsemmisítése (gastronomic destroy) Sör. Bor.
27-e reggeli 11 óra: Bejgli, sajtos hajtoványok, csokoládé.
27-e ebéd 15 óra: Töltött káposzta, kolbásszal füstölt csülökkel (mert, h melegítve az igazi) Csokoládé szökőkút, csak is a gyümölcsök miatt : ) Pálinka. Bor (Zenit)
27-e vacsora: irány a frigó 22 óra, Sör.
Utolsó kommentek